keskiviikko 8. elokuuta 2012

Mennyttä kesää

Pitkä pitkä tauko kirjoittelussa. Heinäkuun olin melkolailla töissä, joten iltaisin oli puhti hitusen poissa eikä enää iltaisin jaksanut paljon koneen edessä istua. 

Kesän ainoa pidempi lomareissu tehtiin tänä vuonna Helsinkiin. Kolmena aiempana vuonnahan me ollaan suunnattu Turkuun ja Muumimaailmaan Naantaliin. Tämän vuoden reissu toi siis ehkä kaivattua vaihteluakin. Ensi vuonna kuulemma pitää mennä taas Muumimaailmaan.

Heinäkuisena lauantaiaamuna pakkasimme auton ja suuntasimme siis Helsinkiin. Päivän ohjelmassa oli majoittautuminen ja Korkeasaari. Plus minulla melkoisen stressaava ajomatka Helsingin päässä. Kerran kun eksyttiin väärällä kaistalle muutama sata metriä ennen hotellia, niin eipä siinä paljon ydinkeskustan nähtävyyksiä katsastettu.

Olen kerran aikaisemmin käynyt Korkeasaaressa, mutta siitä on aikaa vuosia, joten oli koko perheelle uusi kohde. Päivä oli sen verran lämpöinen, että osa eläimistä pysytteli piilossa. Mutta illalla, kun odottelimme lauttaa, niin meillä oli hetki aikaa kierrellä aluetta uudelleen ja nyt nähtiin kaikki isot kissaeläimet.









Sunnuntaina matkasimme Suomenlinnaan, missä vierähti melkein koko päivä. Lapsetkin viihtyivät hyvin koko päivän ja jaksoivat kävellä koko merkityn reitin.




Muuten meillä on vietetty aikaa mummolassa ja vihdoin viime viikonloppuna saimme aikaiseksi yöpyä ensi kerran koko kesänä miehen työkaverin mökillä, joka sijaitsee lähellä mummolaa. Lapset vannottivat viime syksynä, etteivät he aio lähteä itikoiden syötäväksi mökille, mutta kuinkas kävikään? Tekemistä tuntui riittävän eikä itikat haitanneet.






Vielä tämän viikon olen kotosalla lasten kanssa, ensi viikolla sitten aloitellaan syksyn eskari- ja päiväkotitaivalta. Arkeen siis ollaan palaamassa täälläkin hiljalleen.

1 kommentti:

  1. Heipä!
    Siulle on tunnustus odottelemassa mun blogissa. Käyhän kurkkaamassa!

    VastaaPoista