keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Neuvolassa

Käytiin jo hyvä tovi sitten Moonan 6-vuotisneuvolassa, mutta on ollut sen verran kaikkea muuta, etten ole ehtinyt sitä tänne kirjoitella. Meillä oli terkka vaihtunut taas vaihteen vuoksi, johan tämä edellinen olikin sen kaksi kertaa. Ei sillä, että häntä olisin kaipaamaan jäänyt.

Mutta neiti on pitkä!, kulkee pituudessa selkeästi nollakäyrän yläpuolella. Saa nähdä, miten paljon ylemmäs sitä saa aikanaan katsella. Kaikki tehtävät meni ihan ikätasoisesti, tosin äiti sai leivoskahveja nauttiessaan kuulla purnausta, miten tehtävät oli liian helppoja. :)

Neuvolakortin viimeiset sanat "siirtyy kouluterveydenhuollon piiriin", saivat aikaan melkoisen kriisin. Mihin ihmeeseen tämä kuusi vuotta on mennyt? Missä on se pieni käärö, joka minulla vasta oli sylissä? Ja toinen, kuopus siis, tulee hurjaa vauhtia perässä.

Niin, mihin se aika on mennyt, kun en tänne ole kirjoitellut. Me asutaan nykyään pihalla. Illalla on hyvä havahtua kahdeksan jälkeen, että pitäisiköhän lapsille laittaa iltapalaa. Kuvia aikaansaannoksista ehkä seuraavassa postauksessa. Sitä ennen pitäisi kuitenkin lähteä kolmeksi päiväksi kouluttautumaan Helsinkiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti